Hnědých i zelených řas ve vodě vás definitivně zbaví Algicid

Milujete křišťálově čistou vodu ve svém bazénu? Je to potěšení se v takové vodě koupat, není lepší způsob, jak trávit horký letní den, než ve vlastním bazénu s dokonale průzračnou vodou. Bohužel se čas od času může stát, že se vyskytne nějaký nežádoucí jev.
Může se třeba stát, že jednoho dne přijdete k bazénu a najednou máte místo čisté vody bazén plný řas. Co s tím? S řasami velmi účinně dokáže bojovat algicid, tekutý přípravek, který není pro člověka agresivní ani škodlivý. Poradí si však se zelenými i hnědými řasami.kapka

Hodí se pro preventivní i nárazové podání

Pokud však s Algicidem budete pracovat preventivně, řasy se ani neobjeví. V případě preventivního použití je vhodná dávka cca 100 – 200 ml na 10 000l, 1 x za týden až dva týdny. Pokud je bazén řasami znečištěn, jsou potřeba dávky vyšší. Vždy se tak řiďte doporučeným dávkováním výrobce.
Jelikož se jedná o tekutý přípravek, je manipulace s ním snadná a aplikace bezpečná a rychlá. Doporučuje se potřebné množství nejprve smíchat s vodou v kýbly, poté až aplikovat do vody v bazénu. Tak dosáhnete rovnoměrného rozprostření po celém vodním prostředí.

Nebojte se horkých letních dnů, voda bude dokonalá

S Algicidem se už nemusíte horkých letních dnů, kdy je voda ke vzniku nežádoucích jevů nejnáchylnější, obávat. Pomůže vám řasám předcházet či s nimi bojovat, když se objeví. Hodí se do bazénů udržovaných pomocí chlorové, bromové i kyslíkové chemie.
Ptáte-li se, jak je to s jinými přípravky, tak ho lze s ostatními produkty kombinovat, ale postupně. Nikdy algicidní prostředky nemíchejte naráz s jinými. Vždy dávkujte chvíli po sobě.
Trápily vás někdy ve vašem bazénu řasy? Tak se letní sezony nebojte, nyní už to bude bez nich a více vás už nepotrápí. Stačí používat speciální přípravky a voda bude vždy průzračná a dokonalá.hotel