Byt prosvícený LED pásky

Také závistivě vzhlížíte k designovým bytům, které vídáte na internetu? S tím je teď konec. Představujeme vám LED pásky – masově známé zřejmě všem, kteří si v poslední době nechávali přestavovat kuchyň. Právě zde se tyto pásky používají nejčastěji.

Nemusí to být ale právě pouze kuchyňské prostředí, kde budou tyto světýlka ideálně upotřebeny. Prosvítit s nimi můžete prakticky celý byt!
led pásek.jpg

Jaké vybrat?

LED pásky v základním vybavení na trhu nalezneme ve dvou variantách: bílé a žluté světlo. V tomto případě záleží především na tom, kam pásek hodláte umístit.

Bílé světlo je obecně známo tím, že budí tělo k činnosti a zahání pomyšlení na spánek. Tyto pásky se proto hodí například do kuchyně, koupelny nebo pracovny.

Na druhou stranu pásky s bílým světlem spánku neodporují. Právě ty můžete použít například v ložnici.

Kam je umístit?

Teď přichází ten největší prostor pro vaši představivost. Tato část záleží pouze na vás. LED pásky se vyznačují opravdu intenzivním světlem (intenzitu si zvolíte při nákupu). Je tedy dobré umístit je do určitého záhybu nábytku nebo za roh, odkud jejich světlo bude vytvářet skvělý efekt a zároveň nás nebudou nepříjemně oslňovat.
zeď s hvězdičkami.jpg

Pokud vám chybí fantazie a nápady, inspirujte se našimi tipy.

·         Pásek místo lampičky. Nalepte si pásek na hranu stolu nebo na polici nad ním. Získáte najednou světlo po celé jeho délce, zároveň bude stůl moderně ozdoben.

·         Osvětlení kosmetického stolku. Jste-li žena a malujete se ráda u toaletního stolku, určitě tento nápad oceníte. Zkuste pásky nalepit přímo okolo zrcadla stolku. Budou vám tak svítit do obličeje a vytvářet ideální prostředí, abyste mohli svůj make-up nanést co nejvíc precizně.

·         Romantika za postel. Nic nepůsobí romantičtěji než tlumené třepotavé světlo. Nahraďte si práci se svíčkami LED pásky! Můžete je nalepit buďto z čela postele, nebo po jejích stranách. Efekt, který po rozsvícení uvidíte, vám zaručeně ohromí.